آموزشگاه تخصصی قرآن هدی برگزار می‌کند:

دوره مجازی تربیت معلم «روخوانی و روانخوانی قرآن کریم»

دوره تربیت معلم قرآن کریم

دوره مجازی تربیت معلم «روخوانی و روانخوانی قرآن کریم» ویژه بانوان فعال قرآنی و فرهنگی سراسر کشور در رده سنی ۱۸ تا ۴۵ سال برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم رسل کرباسی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره تربیت معلم «روخوانی و روانخوانی قرآن کریم» ویژه بانوان به صورت مجازی آنلاین و در فضای اسکای روم برگزار می‌شود.

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی افزود: شرایط ثبت نام در این دوره شامل قبولی در آزمون‌های ورودی و پذیرش بانوان در رده سنی ۱۸ تا ۴۵ سال است.

کرباسی با بیان اینکه مهلت ثبت نام در این دوره تا ۳۱ شهریور است، یادآور شد: کلاس‌های این دوره از ۲۴ مهر آغاز می‌شود.

وی تصریح کرد: علاقه مندان برای ثبت نام نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، استان، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه با ذکر «دوره تربیت معلم مجازی» به سامانه ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۲۸ پیامک ارسال کنند.

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی اضافه کرد: متقاضیان همچنین برای ثبت نام می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ تا ۱۲ با شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۲۹۰۳۴۰۸ و ۰۲۵۳۲۱۱۲۱۷۱ تماس بگیرند.