آغاز ثبت نام ترم پاییز آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

آموزشگاه تخصصی زبان هدی

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی از آغاز ثبت نام ترم پاییز ویژه خواهران در رده سنی 8 سال به بالا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم فهیمه باغ شیخی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: ثبت نام دوره پاییز شامل مکالمه زبان‌های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، کره، آلمانی و چینی آغاز شده و تا 25 شهریور ادامه خواهد داشت.

مدیر آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی با بیان اینکه شروع این دوره از اوایل مهر خواهد بود، یادآور شد: آموزش دوره‌های تخصصی زبان این آموزشگاه به صورت مجازی و آنلاین است.

باغ شیخی با بیان اینکه ثبت نام به صورت غیرحضوری انجام می‌شود، گفت: علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 13 از طریق شماره تلفن‌های 32935677 و 32112010 ثبت نام کنند.