راه اندازی پویش «مکتب بانوی بقیع حضرت ام البنین(س)»

پویش حضرت ام البنین

پویش «مکتب بانوی بقیع حضرت ام البنین سلام‌الله‌علیها» با فراخوان ارسال آثار در قالب‌های عکس نوشته، پوستر، عکس و فیلم، پادکست (روضه، مرثیه، مقتل خوانی) و تک‌نوشتار (سوگ نگاره، عبرتانه، دلنوشته) راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، پویش «مکتب بانوی بقیع حضرت ام البنین سلام‌الله‌علیها» با محتوایی کامل از شخصیت حضرت ام البنین سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب، دانش آموختگان و مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام راه اندازی شد.

در این پویش، مطالبی با عنوان «مکتب بانوی بقیع حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها» و تبیین «أولادی وَمَن تَحتَ الخَضراء کُلُّهُم فداءُ لأبی عَبدِاللهِ الحُسین علیه‌السلام» در کانال محتوای تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی https://eitaa.com/mohtavqyetablighJameaAlZahra منتشر می‌شود.

طلاب و علاقه مندان می‌توانند با توجه به مطالب کانال محتوای تبلیغی، آثار خود را در قالب‌های عکس نوشته، پوستر، عکس و فیلم، پادکست (روضه، مرثیه، مقتل خوانی) و تک‌نوشتار (سوگ نگاره، عبرتانه، دلنوشته) به شناسه کاربری @admin_mobaleghan در پیام‌رسان ایتا ارسال کنند.

مهلت ارسال آثار به این پویش تا پایان ماه صفر است و به سه نفرازبرگزیدگان، جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.