پیام تسلیت مدیر جامعه الزهرا در پی درگذشت دکتر فرج نژاد

فرج نژاد

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام درگذشت دلخراش استاد انقلابی دکتر محمدحسین فرج نژاد به همراه اعضای خانواده اش را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تسلیت بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر جانگداز درگذشت استاد گرانقدر و پژوهشگر گرامی جناب آقای دکتر محمدحسین فرج نژاد به همراه اعضای خانواده در سانحه رانندگی موجب تاسف و تاثر گردید.

این فاضل انقلابی، پرتلاش و سخت کوش حوزه علمیه ضمن فعالیت های علمی گسترده، نگاه دقیقی نیز در تربیت نیروهای اندیشمند و خوشفکر انقلابی داشت که حضور وی در جامعه الزهرا علیهاالسلام و برگزاری دوره های مختلف رسانه ای با هدف گسترش سواد رسانه و دشمن شناسی در عرصه سینما، هنر و رسانه از این جمله بود.

اینجانب ضمن تسلیت درگذشت آن استاد فقید، از درگاه خداوند متعال برای ایشان و اعضای خانواده شان طلب رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان سلامتی و صبر و اجر فراوان مسئلت می نمایم.

سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام