تمدید مهلت ارسال مقاله به کنگره علمی «امناء الرسل» تا 15 آبان

کنگره علمی امناء الرسل

مهلت ارسال آثار به کنگره علمی «امناء الرسل» تا تا 15 آبان 1400 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، کنگره علمی امناء الرسل تکریم احیاگر بصیر آیت الله سید محمد مهدی موسوی الخرسان با محورهای محتوایی «آیت الله سید محمدمهدی خرسان» و «جایگاه حوزه های علمیه» با مشارکت جامعه الزهرا علیهاالسلام و نهادهای همسو در حوزه های علمیه قـم و نجف برگزار می‌شود.

اساتید، پژوهشگران و طلاب محترم جامعه الزهرا علیهاالسلام می‌توانند آثار خود را با توجه به محورهای این کنگره ارسال کنند.

محورهای اصلی این همایش

الف)آیت‌الله سیدمحمدمهدی خرسان:

1- اوضاع سیاسی اجتماعی دوره آیت‌الله خرسان؛

2- اوضاع حوزه های علمیه در دوره آیت‌الله خرسان؛

3- نقد و بررسی جامعه‌شناختی حوزه‌های علمیه در سده اخیر؛

4- بزرگان و شخصیت‌های علمی دوران آیت‌الله خرسان؛

ب) جایگاه حوزه‌های علمیه

1- ویژگی‌های حوزه علمیه در تربیت رجال علمی؛

2- جایگاه تحقیق و پژوهش در حوزه‌های علمیه؛

تشرف به عتبات عالیات و شرکت در کنگره عراق برای مقالات برتر، ترجمه مقالات برگزیده به زبان عربی و انتشار آن درسطح ملی و بین المللی، چاپ مقالات برگزیده در کتاب مجموعه مقالات کنگره به دو زبان(عربی وفارسی)، چاپ مقالات برگزیده در مجلات علمی و پژوهشی و اعطای گواهی پذیرش (isc) به مقالات برتر برخی از امتیازات شرکت در کنگره علمی امناء الرسل است.

مهلت ارسال چکیده مقالات تا 15 مهر و مهلت ارسال اصل مقالات تا 15 آبان تمدید شده است.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شناسه کاربری @Ala_1400 ارتباط بگیرند و موضوعات پیشنهادی را ارسال کنند.

علاقه‌مندان جهت دریافت آثار آیت الله خرسان به سایت www.alkhersan.ir مراجعه کنند.

ریز محورهای کنگره علمی امناء الرسل