همزمان با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب صورت گرفت:

تجلیل از نخبگان و مبلغان برتر جامعه‌الزهرا(س) در عرصه عفاف و حجاب

تجلیل از مبلغان عفاف  و حجاب 2

دو نفر از نخبگان و پنج نفر از مبلغان برتر عفاف و حجاب جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور سرکار خانم برقعی و اعضای ستاد راهبردی عفاف و حجاب مراکز حوزوی تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی، هفت نفر از نخبگان و مبلغان برتر جامعه الزهرا علیهاالسلام در حوزه عفاف و حجاب در نشست تخصصی «عفاف و حجاب و تبلیغ» که از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام در سالن جلسات مدیریت این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد، تجلیل شدند.

در این مراسم، خانم‌ها ناهید طیبی و فرزانه حکیم زاده به عنوان نخبگان برتر عفاف و حجاب و زهرا قنبری، فاطمه دهدار، صدیقه قصاب ساروی، نجمه شکیبافر و مریم فتحی اصل به عنوان مبلغان برتر عفاف و حجاب تجلیل شدند.

همچنین در این مراسم، چهار نفر از آقایان فعال در حوزه ترویج عفاف و حجاب به نام‌های حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ابراهیم پور، سیدعلی زمانیان، سیدحسین زمانیان و حجت‌الاسلام والمسلمین صادق ملایی مورد تجلیل قرار گرفتند.