معاونت پژوهش جامعه الزهرا برگزار می‌کند؛

نخستین دوره تربیت کارشناس تدوینگر متون درسی

دوره آموزشی

داشتن مدرک سطح سه یا چهار و احراز توانمندی در حوزه تدوین متون درسی از شرایط متقاضیان دوره تربیت کارشناس تدوینگر متون درسی است.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام با هدف ظرفیت‌سازی، استعدادیابی و مهارت‌افزایی طلاب، نخستین دوره تربیت کارشناس تدوینگر متون درسی را برگزار می­ کند.

داشتن مدرک سطح سه یا چهار و احراز توانمندی در حوزه تدوین متون درسی از شرایط متقاضیان این دوره است. البته اساتید، صاحبان تالیف و دارندگان گواهی اتمام دوره روش تحقیق و. نویسندگی در اولویت پذیرش هستند.

متقاضیان شرکت در این دوره می‌توانند پس از تکمیل فرم ثبت‌نام، مدارک و فرم درخواست خود را به نشانی tadvin@jz.ac.ir ارسال کنند و یا با مراجعه حضوری به دفتر تدوین متون درسی واقع در طبقه همکف پژوهشگاه حضرت معصومه علیها‌السلام تحویل دهند.

شرکت‌کنندگان در این طرح، پس از پایان دوره، ضمن دریافت گواهی و برخورداری از حمایت مادی، از تسهیلات لازم جهت شرکت در دوره های پیشرفته تدوین متون درسی بهره‌مند شده و در واگذاری تدوین متون درسی نیز در اولویت خواهند بود.

گفتنی است، مهلت ثبت نام در دوره تربیت کارشناس تدوینگر متون درسی تا 17 شهریورماه است.

علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر با شماره تلفن  32112293 تماس بگیرند.

دانلود فرم ثبت نام دوره تربیت تدوینگر متون درسی

تربیت کارشناس تدوینگر