انتصاب «مسئول کارگروه مشورتی مدیران بانو در جامعه‌الزهرا(س)»

انتصاب 114

خانم ضرابی از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان «مسئول کارگروه مشورتی مدیران بانو در جامعه‌الزهرا علیها‌السلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در حکمی، سرکار خانم فاطمه ضرابی را به سمت «مسئول کارگروه مشورتی مدیران بانو در جامعه‌الزهرا علیها‌السلام» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم به جایگاه ویژه و تأثیرگذار بانوان در جامعه الزهرا علیهاالسلام اشاره و بر لزوم بهره‌گیری مدبّرانه از نظرات مدیران جهت شناسائی، بررسی و پیشنهاد نحوه بهره‌مندی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل مجموعه در مسیر کادرسازی و رسیدن به اهداف عالیه جامعه‌الزهرا ‌علیها‌السلام برای تحولی شایسته تأکید شده است.

سرکار خانم ضرابی علاوه بر این سمت، به عنوان مشاور عالی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام فعالیت دارد.