پیام تسلیت رییس هیات امنای جامعه الزهرا به آیت الله محامی

تسلیت

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی درگذشت پدر گرامی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان را به وی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تسلیت بدین شرح است:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

حضرت آیت الله جناب آقای مصطفی محامی زید عزه

نماینده مکرم ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه محترم زاهدان

سلام علیکم بما صبرتم؛

خبر درگذشت عالم مجاهد و فقیه پارسا  استاد گرانمایه و متخلق، والد ماجد و گرامیتان، مرحوم حضرت آیت الله حاج شیخ مرتضی محامی(ره) که خود فرزند بیت جلیل فقاهت و جهاد بود. موجب تألم و تأثر گردید.

آن مرحوم با دانش فراوان، زهد مثال زدنی، حسن خلق و الهام از اساتید مجاهد خود، عمر شریف خویش را در خدمت به اسلام و مکتب اهل بیت علیهم السلام و ارشاد مردم صرف نموده و به تعلیم و تربیت شاگردان مکتب امام صادق علیه السلام پرداخت.

اینجانب مصیبت فقدان این عالم جلیل را به محضرت حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف، مقام معظم رهبری دام ظله، مراجع عظام دامت برکاتهم، حوزه علمیه عریق خراسان، شاگردان و ارادتمندان، حضرتعالی و اخوی گرام و سایر بستگان محترم، تسلیت و تعزیت عرض نموده و برای آن فقیه وارسته رحمت واسعه الهی، و حشر با ائمه هدی صلوات الله علیهم اجمعین و برای حضرتعالی و سایر بستگان گرامی صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

سیدحسن ربانی

رییس هیات امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام