رساله علمی «حقوق مالی جنین از دیدگاه فقه اسلامی» دفاع می‌شود

اطلاعیه دفاعیه سطح 4باموضوع حقوق مالی جنین از دیدگاه فقه اسلامی یکشنبه2خردا1400ساعت 11

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «حقوق مالی جنین از دیدگاه فقه اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته فقه و اصول با گرایش خانواده با موضوع «حقوق مالی جنین از دیدگاه فقه اسلامی» با ارائه خانم مریم مقدسی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سرافراز، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیمی، مشاور این پایان نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل و حجت‌الاسلام والمسلمین نخلی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارند.

این جلسه دفاعیه، روز یکشنبه 2 خرداد ساعت 11 در در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.