اطلاعیه شماره 5 ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه‌الزهرا(س)؛

شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال

اطلاعیه ستاد 5

اطلاعیه «شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال» از سوی ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام در پنجمین اطلاعیه نیمسال دوم تحصیلی، اطلاعیه ای با موضوع «شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال» صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«قابل توجه طلاب تمامی مقاطع تحصیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به اطلاع می‌رساند: امتحانات دروس دوره تمهیدیه و عمومی سطح دو و پیش نیاز تکمیلی به شیوه تستی و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

امتحانات دروس گرایشی سطح دو و دروس سطح سه به شیوه تشریحی و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

امتحانات دروس سطح چهار، دوره تربیت مدرس و دوره عالی فقه و اصول به شیوه تشریحی و به صورت حضوری برگزار می‌شود.

نکات تکمیلی و راهنمای شرکت در امتحانات متعاقبا اعلام می‌شود.

ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها».