همزمان با دهه ولایت و امامت برگزار می‌شود؛

اردوی مسجد مقدس جمکران ویژه طلاب مراکز تخصصی

اردوی جمکران

اردوی مسجد مقدس جمکران ویژه طلاب ایرانی و غیرایرانی مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایام دهه ولایت و امامت برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌ عمومی و بین‌الملل، اردوی زیارتی مسجد مقدس جمکران ویژه طلاب مراکز تخصصی در دهه ولایت و امامت و در آستانه عید سعید غدیر خم برگزار می‌شود.

بانوان طلبه در این ایام که به نام «دهه ولایت و امامت» نامگذاری شده است، در مسجد مقدس جمکران حضور یافته و با امام زمان خویش حضرت ولیّ عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف تجدید پیمان می می‌کنند.

طلاب مراکز تخصصی جهت ثبت نام می‌توانند تا روز شنبه، 3 شهریورماه ساعت 12 به دفاتر آموزشی مراکز تخصصی مراجعه کرده و برای ثبت نام اقدام کنند.

شرکت‌کنندگان این اردو روز سه شنبه 6 شهریورماه ساعت 12 تا 19 از پایانه جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به سوی مسجد مقدس جمکران اعزام می‌شوند.

اقامه نماز جماعت، اعمال مسجد مقدس جمکران، زیارت امامزاده غریب، برگزاری نشست همراه با جشن و مولودی‌خوانی از جمله برنامه‌های این اردوی زیارتی فرهنگی است.