درخشش دانش‌آموزان هدی در مسابقات قرآنی

دانش آموزان هدی

پنج نفر از دانش‌آموزان دبیرستان هدی در بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآنی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری، رتبه‌های برتر کشوری را کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دانش‌آموزان دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی در بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآنی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری(ره)، حائز رتبه‌های برتر شدند.

بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآنی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری از روز شنبه 23 تیر تا دوشنبه 25 تیر در مجتمع تفریحی دشت بهشت واقع در محمدشهر برگزار شد.

در این مسابقات، 9 تن از دانش‎آموزان دبیرستان علوم و معارف اسلامی به همراهی کارشناس آموزش مجتمع، سرکار خانم حاتمی شرکت کردند که 5 نفر از آنان، رتبه‎های برتر کشوری را کسب کردند.

سرکار خانم زینب صفازاده بیدگلی در رشته قرائت و سرکار خانم فاطمه لبافان در رشته مفاهیم، حائز رتبه اول شدند.

سرکار خانم مطهره کفیل در رشته صحیفه سجادیه، رتبه دوم را کسب کرد، همچنین خانم ها مرضیه سادات موسوی و محدثه سادات موسوی در رشته ترتیل، رتبه چهارم را از آن خود کردند.

گفتنی است؛ اعلام نتایج و کسب رتبه در هشتمین دوره المپیاد علمی مدارس عالی شهید مطهری متعاقبا اعلام خواهد شد.