مسابقه پیک بهارانه آمادگی مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار می‌شود

پیک بهارانه مهدکودک

مسابقه پیک بهارانه ویژه کودکان آمادگی مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم فاطمه ازناوی در گفتگو با واحد خبر، با اعلام تهیه و تدوین پیک بهارانه آمادگی ویژه ایام نوروز 1400، اظهار داشت: این مجموعه با همکاری و همفکری کارشناسان مهدکودک جمع آوری و تهیه شده است که شامل آموزش‌های مختلف پرورشی و تربیتی است.

مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار یادآور شد: پیک بهارانه، روز چهارشنبه 27 اسفند، به صورت مجازی در اختیار خانواده‌ها قرار خواهد گرفت که برای این منظور متقاضیان می‌توانند درخواست خود را در پیام رسان ایتا به شماره 09371404810 اعلام کنند.

ازناوی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته مسابقه‌ای تحت عنوان «مسابقه پیک بهارانه آمادگی» برگزار می شود که به بهترین و خلاقانه‌ترین پیک، جوایز ارزنده‌ای تقدیم خواهد شد.

وی بیان داشت: خانواده‌های گرامی می‌توانند جهت حضور کودکان دلبند خود در این رقابت زیبا، تا تاریخ 23 فروردین، پیک بهارانه را به امور فرهنگی مهدکودک شکوفه های بهار تحویل دهند.

مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار گفت: اعلام نتایج این مسابقه همزمان با جشن عید فطر است.