برگزاری کمیسیون‌های تخصصی اجلاس مدیران حوزه‌های علمیه خواهران در آموزشگاه امام رضا(ع)

کمیسیون های تخصصی

کمیسیون‌های تخصصی یازده‌گانه چهاردهمین اجلاس مدیران حوزه‌های علمیه خواهران در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کمیسون‌های تخصصی  چهاردهمین اجلاس مدیران حوزه‌های  علمیه خواهران در مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

با پیگیری و همکاری‌های اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام، 16 مکان اعم از کلاس، سالن‌های آمفی‌تئاتر  و سالن جلسات آموزشگاه  جهت برگزاری کمیسیون‌های تخصصی یازده‌گانه این اجلاس اختصاص یافت.

چهاردهمین اجلاس مدیران حوزه‌های علمیه خواهران با حضور حدود 500 نفر از مدیران حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور به مدت سه روز از 27 تا 29 مردادماه در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.