شهادت دهمین ستاره سپهر سرمدی، حضرت امام هادی علیه‌السلام تسلیت

شهادت امام هادی

شهادت جانسوز دهمین اختر آسمان امامت و ولایت، مشعل فروزان هدایت، راهنمای امت، چراغ علم و زهد و حکمت، ابن الجواد، حضرت امام علی نقی علیه السلام را محضر حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و شیعیان و محبّان اهل بیت، تسلیت عرض می نماییم.

دم می‌زنم من از تو «امام نجیب‌ها» / فرمانروای بی‌کسِ شهر غریب‌ها

عمری‌ست معجزات کلامت گذاشته‌ست / انگشت بر دهان تمام ادیب‌ها

تو با «حسین» فرق نداری، فقط کمی / نامت غریب مانده میان غریب‌ها...

فرارسیدن شهادت حضرت امام هادی علیه‌السلام دهمین ستاره سپهر سرمدی، مشعل فروزان هدایت، راهنمای امت، چراغ علم و زهد و حکمت، ابن الجواد تسلیت باد.

امام هادی علیه‌السلام فرمودند: «إنَّ اَللَّهَ جَعَلَ اَلدُّنْيَا دَارَ بَلْوَى وَ اَلْآخِرَةَ دَارَ عُقْبَى وَ جَعَلَ بَلْوَى اَلدُّنْيَا لِثَوَابِ اَلْآخِرَةِ سَبَباً وَ ثَوَابَ اَلْآخِرَةِ مِنْ بَلْوَى اَلدُّنْيَا عِوَضاً؛ خداوند، دنیا را سرای بلا و آزمایش و آخرت را سرای ابدی قرار داده است و گرفتاری دنیا را سبب پاداش آخرت ساخته و ثواب آخرت را عوض بلای دنیا قرار داده است». (تحف العقول  ج1 ص483).

صلوات خاصه امام هادی علیه السلام

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِي‏ءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.