درس اخلاق و نشست صمیمی کارکنان با مدیر جامعه الزهرا برگزار می شود

نشست صمیمی مدیر جامعه الزهرا با طلاب و کارکنان 2

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام روز پنجشنبه در نشستی صمیمی با کارکنان این موسسه علمی، دغدغه ها و مسائل آنان را بررسی می کند.

به گزارش روابط عمومی، درس اخلاق کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی روز پنجشنبه ساعت 10:30 در تالار بیداری اسلامی این موسسه علمی آموزشی برگزار می‌شود.

این جلسه همراه با نشست صمیمی کارکنان با مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با هدف بیان دغدغه‌ها و شناخت مسائل پیش رو در شرایط جدید آموزشی این موسسه علمی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می شود.

گفتنی است، با شیوع کرونا و تغییر شیوه آموزشی طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام از حضوری به آموزش از راه دور، شرایط کاری مانند بسیاری از موسسات آموزش عالی و حوزه های علمیه دچار دگرگونی، تغییر یا اصلاح رویکرد شده است.