اطلاعیه شماره 6؛

اعلام برنامه آموزشی تمامی سطوح تحصیلی بعد از تعطیلات نوروز

اطلاعیه آموزشی

ستاد آموزش از راه دور در اطلاعیه ای برنامه آموزشی تمامی سطوح تحصیلی بعد از تعطیلات نوروز را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل؛ ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای بر ادامه روند آموزش از راه دور پس از تعطیلات نوروز تا زمان برطرف شدن مشکل بیماری کرونا در کشور تاکید کرد. متن این اطلاعیه بدین شرح است:

الف- قابل توجه دانش پژوهان مرکز زبان فارسی و تمهیدیه

برنامه آموزشی همه دانش پژوهان مرکز زبان فارسی و تمهیدیه تا اطلاع ثانوی همچنان طبق وضعیت فعلی به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار خواهد شد، و فایل های صوتی تدریس که در سامانه محتوا موجود نیست، به مرور بارگذاری می شود.

ب- قابل توجه طلاب سطح 2 و 3

برنامه آموزشی همه طلاب سطح 2 و 3 تا اطلاع ثانوی همچنان طبق وضعیت فعلی به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد، و فایل های صوتی تدریس که در سامانه محتوا موجود نیست، به مرور بارگذاری می شود.

ج- قابل توجه طلاب سطح 4 و دوره عالی فقه

شیوه ادامه تحصیل این دوره ها برای سال جدید به صورت مجازی می باشد که جزییات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

********************************************

اطلاعیه شماره ۱