از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا(س) اعلام شد:

فراخوان ثبت نام طلاب جهادگر در عرصه سلامت

فراخوان ثبت نام طلاب جهادگر

فراخوان ثبت نام بانوان طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در امر جهاد در عرصه سلامت اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی در مراسم روز درختکاری در خصوص بیماری شایع شده در کشور فرمودند: «پزشکان، پرستاران و بقیّه عوامل درمانی حقیقتاً در حال جهاد فی‌سبیل‌الله‌ هستند؛ این کاری که امروز اینها می‌کنند جهاد فی‌سبیل‌الله است و ارزش خیلی بالایی دارد» (بیانات در تاریخ 13 اسفند 1398).

به منظور خدمت جهادی در سه تشکل مجزا از جمله «عیادت و خدمت رسانی به بیماران»، «دوخت و توزیع اقلام بهداشتی» و «تجهیز میت» از خواهران طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دعوت می‌شود تا در امر جهاد در راه سلامت، مشارکت فرمایند.

زمان همکاری، هر روز از ساعت 8 تا 12 (به جز روزهای جمعه) است؛ همچنین برای دوخت و توزیع اقلام بهداشتی، کارگاهی بهداشتی در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، طبقه فوقانی مهد کودک، واحد فرهنگی تدارک دیده شده است.

بانوان طلبه در صورت داشتن شرایط همکاری، نام، نام خانوادگی، شماره همراه و نوع همکاری خود را به سامانه پیامکی 50001717181825  ارسال نمایند.

جهت هماهنگی نهایی با جهادگران محترمی که مشخصات خود را ارسال کردند، تماس گرفته می شود.

ای که دستت می‌رسد، کاری بکن ... .

دریافت تصویر خبر