دوره تربیت پژوهشگر بیانیه گام دوم انقلاب آغاز شد

دوره تربیت پژوهشگر

مراسم افتتاحیه دوره تربیت پژوهشگر بیانیه گام دوم با حضور معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه افتتاحیه دوره تربیت پژوهشگر بیانیه گام دوم به همت دبیرخانه دائمی بیانیه گام دوم زیر نظر معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم حقانی، معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و جناب آقای یونس سبزی کریم آبادی، مسئول تربیت پژوهشگری معارف انقلاب اسلامی دفتر قم حضور داشتند.

خانم حقانی در این جلسه با اشاره به اهمیت بیانیه گام دوم در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، کلیات این دوره و شیوه برگزاری آن را بیان کرد.

در ادامه جناب آقای یونس سبزی، استاد دوره، روش کلان‌پژوهش در معارف انقلاب اسلامی را به عنوان موضوع اصلی این دوره مطرح کرد و به شرح آن پرداخت.

در این دوره دو ساله، 19 نفر از طلاب سطح 3 ثبت‌نام کردند که از اسفند سال 1398 آغاز و تا اسفند سال 1400 ادامه خواهد داشت.

دریافت تصویر خبر