برگزاری جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در مهدکودک

مهد کودک-میلاد حضرت زهرا

جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و روز مادر با حضور 600 کودک مهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل به مناسبت میلاد پرخیر و برکت دختر گرامی نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و روز مادر ویژه برنامه های متنوعی طی 2 روز متوالی در مهدکودک شکوفه های بهار برگزار شد.

این مراسم باشکوه در محل نمایشگاه یاس نبی واقع در نمازخانه مهدکودک همراه با برنامه های شاد و متنوع با حضور 600 کودک گروه سه سال به بالا، در روزهای 26 و 27 بهمن برگزار شد.

این برنامه به منظور آشنایی کودکان با میلاد حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام و قدردانی از مقام مادر برگزار شد و کودکان کارت پستال‌هایی را به همین مناسبت تهیه و به مادران خود اهدا کردند.

در بخشی از این جشن باشکوه، کودکان با اجرای برنامه هایی از قبیل تلاوت قرآن به همراه معنی شعر گونه، اجرای نمایش حدیث کسا و داستان حضرت زهرا علیهاالسلام، خوانش دکلمه مادر، اجرای سرود حضرت زهرا علیهاالسلام، روشن کردن شمع و برگزاری جشن تولد برای بانونی مهربانی ها لحظات شاد و مفرحی را سپری کردند.

در پایان این روز پرخیر و برکت، هدایایی به تمامی کودکان مهد اعم از گروه شیرخوار تا آمادگی اهدا شد.