اولین جلسه دفاعیه طلاب سطح سه دوره مجازی جامعه الزهرا(س) برگزار شد

جلسه دفاعیه پایان نامه سطح سه دوره مجازی

پذیرش سطح سه دوره مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام از سال 1395 آغاز و اولین جلسه دفاعیه پایان نامه این دوره در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اولین جلسه دفاعیه طلاب دوره مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام با ارائه پایان نامه سرکار خانم معصومه بیگ محمدلو، طلبه سطح سه دوره مجازی رشته تفسیر و علوم قرآن کریم برگزار شد.

موضوع این رساله علمی «حجیت قول صحابه از دیدگاه فریقین با تکیه بر آیات قرآن» بود که با راهنمایی سرکار خانم حوری رضازاده، استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام به مرحله دفاع رسید.

پس از ارائه گزارش جامع از موضوع و فرایند تدوین این رساله علمی توسط این طلبه سطح سه، ارزیابی این پایان نامه توسط حجت الاسلام و المسلمین حسن شکوری که به عنوان استاد داور حضور داشت، صورت گرفت.

در پایان این جلسه، پایان­نامه فوق، حائز نمره 18.50 و با درجه عالی پذیرفته شد.

گفتنی است پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در دوره مجازی سطح سه از سال 1395 آغاز شده است. همچنین در این مؤسسه علمی، از میان 1596 پایان­نامه­ سطح سه و چهار دفاع شده تا کنون، 908 پایان­نامه به رشته تفسیر و علوم قرآن اختصاص داشته است.