در حرم حضرت معصومه علیهاالسلام؛

مراسم بزرگداشت شیخ زکزاکی و شهدای حادثه زاریا برگزار می‌شود

شیخ زکزاکی

مراسم بزرگداشت شیخ زکزاکی و شهدای حادثه زاریا با حضور آیت الله اراکی در حرم حضرت معصومه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در راستای بزرگداشت سالگرد حادثه زاریا و کشتار مردم مسلمان نیجریه و همچنین دعا برای سلامتی و آزادی مجاهد وارسته، شیخ زکزاکی مراسمی در حرم کریمه اهل‌بیت(س) برگزار می‌شود.

در این مراسم، آیت الله محسن اراکی، نماینده مجلس خبرگان رهبری سخنرانی می‌کند و محمد یزدخواستی نیز به مداحی و قرائت دعای کمیل خواهد پرداخت.

این مراسم پنجشنبه ۵ دی‌ماه بعد از نماز مغرب و عشاء  با حضور زائران و مجاوران حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام و با حضور طلاب حوزه‌های علمیه در شبستان امام خمینی(ره) واقع در حرم مطهر بانوی کرامت برپا می‌شود.

شیخ ابراهیم زکزاکی، رهبر شیعیان نیجریه از سال 1394 در پی حمله نیروهای ارتش نیجریه به حسینیه بقیةالله(عج) در شهر زاریا بازداشت و زندانی شد.