آغاز ثبت نام دوره‌های زمستان آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی

آموزشگاه تخصصی زبان هدی

آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی، دوره‌های آموزش ۶ زبان خارجی را برای دوره زمستان برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، کلاس‌های آموزش زبان ترم زمستانه شامل زبان‎های انگلیسی، عربی، اسپانیایی، فرانسه، چینی و کره ای  به همت آموزشگاه تخصصی زبان‌های خارجی هدی در سه مقطع سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود.

زمان ثبت نام دوره‎ها از اول تا 30 دی است و کلاس‌های این دوره از اوایل بهمن آغاز می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام همه روزه از ساعت ۸ تا 12 به صورت حضوری با در دست داشتن مدارک موردنیاز (یک قطعه عکس 4*3 و کپی شناسنامه) به آموزشگاه زبان در دبستان دوره دوم مجتمع آموزشی تربیتی هدی مراجعه کنند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۲۰۱۰ و یا ۳۲۹۳۵۶۷۷ ارتباط برقرار کنند.