گزارش تصویری/ نشست خبری «آغاز پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ جامعه الزهرا (س)

نشست خبری پذیرش جامعه الزهرا  12

نشست خبری «آغاز پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ جامعه الزهرا علیهاالسلام (در سطوح دو، سه و چهار حوزوی)» با حضور اصحاب رسانه استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست خبری «آغاز پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ جامعه الزهرا علیهاالسلام (در سطوح دو، سه و چهار حوزوی)» روز شنبه 23 آذر با حضور اصحاب رسانه در پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر شهیدی زندی، معاون آموزشی تربیتی، حجت‌الاسلام والمسلمین اباذر عمرانی فر، رئیس اداره سنجش و پذیرش و همچنین خانم ریحانه حقانی معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام به تبیین فعالیت های علمی آموزشی و پژوهشی این مجموعه پرداختند.

گفتنی است؛ ثبت نام آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام از امروز ۲۳ آذر آغاز می‌شود و علاقه مندان می‌توانند جهت ثبت نام به سامانه پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی http://paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.