چهارمین شماره دوفصلنامه «مطالعات فقهی» منتشر شد

نشریه مطالعات فقهی - Copy

چهارمین شماره دوفصلنامه مطالعات فقهی به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین شماره دوفصلنامه مطالعات فقهی به همت انجمن علمی پژهشی فقه و اصول معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها منتشر شد.

در این شماره از نشریه، پنج مقاله با موضوعات فقهی از جمله مقاله «بررسی حکم فقهی تشکیل خانواده» تألیف معصومه نفیسی راد و مقاله «نقش عرف در احکام شرعی مربوط به زینت» نوشته کوثر مقیمی حاجی و مریم طوسی، منتشر شده است.

همچنین مقالات «تبیین و بررسی حقوق و چالش‌های مصرف‌کننده‌ی خدمات در قلمرو فقه و حقوق» به قلم زهرا سادات سرکشیکیان، «بررسی سند و گستره قاعده نفی غرر» تألیف زینب طلابکی و «معناشناسی عدالت در فقه شیعه» نوشته زهرا محمدی در این شماره به چاپ رسیده است.

اساتید و پژوهشگران می‌توانند مقالات علمی خود را از طریق ایمیل نشریه به نشانی ned@jz.ac.ir ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۳۲۱۱۲۳۴۲-۳۲۱۱۲۴۰۰ تماس بگیرند.