نشست خبری «آغاز پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ جامعه‌الزهرا(س)» برگزار می‌شود

حجت الاسلام مدنی

نشست خبری «آغاز پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ جامعه الزهرا علیها السلام (در سطوح دو، سه و چهار حوزوی)» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، نشست خبری «آغاز پذیرش سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ جامعه الزهرا علیها السلام (در سطوح دو، سه و چهار حوزوی)» با حضور اصحاب رسانه استان قم برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به جزئیات پذیرش در سال آینده اشاره خواهد داشت.

گفتنی است؛ ثبت نام آزمون ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از روز شنبه ۲۳ آذر ساعت ۱۲ آغاز می شود و علاقه مندان می توانند برای ثبت نام اقدام کنند.

همچنین با توجه به آغاز گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، خانم حقانی، معاون پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به تبیین برنامه‌ها و فعالیت‌های این معاونت در هفته پژوهش خواهد پرداخت.

این نشست روز شنبه 23 آذر ساعت 11 تا 12 در اتاق جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیها السلام برگزار می‌شود.