اعلام اسامی برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «روشنا ۴»

مسابقه کتابخوانی روشنا

برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «روشنا ۴» که ویژه طلاب مرکز تخصصی فلسفه و کلام اسلامی برگزار شد، معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اسامی برگزیدگان چهارمین دوره از سلسله مسابقات کتابخوانی روشنا از سوی مرکز تخصصی فلسفه  کلام اعلام شد.

سلسله مسابقات کتابخوانی «روشنا» ویژه طلاب مرکز تخصصی فلسفه و کلام و با هدف ارتقای سطح علمی طلاب برگزار و در هر دوره کتاب متناسب با اهداف این مسابقه به شرکت کنندگان معرفی شد.

کتاب «بنیادی‌ترین اندیشه‌ها» تألیف «مجتبی مصباح» ویژه رشته فلسفه اسلامی انتخاب و کتاب «حق‌جو و حق‌شناس» اثر «علامه سیدشرف‌الدین موسوی» در اولین دوره و کتاب «ره افسانه (نقد و بررسی فرقه یمانی بصری)» تألیف محمد شهبازیان برای دومین دوره از مسابقات معرفی شد.

کتاب «امام مهدی عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف موجود موعود» تألیف حضرت آیت الله جوادی آملی برای سومین دوره از مسابقات در نظر گرفته شد، همچنین کتاب «تعدد قرائت ها» تألیف «آیت الله مصباح یزدی» برای چهارمین و آخرین دوره این مسابقات با تخفیف ویژه در اختیار طلاب قرار گرفت.

آزمون این مسابقات به صورت حضوری در مرکز تخصصی فلسفه و کلام برگزار و در هر مرحله به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.

در چهارمین دوره از سلسله مسابقات کتابخوانی «روشنا» خانم ها محدثه برزگر، اشرف صالحی و معصومه غلامی خشکوایی به عنوان نفرات اول تا سوم برگزیده و تجلیل شدند.