دفاع از پایان‌نامه «نقش والدین در هویت‌یابی و تربیت جنسی فرزندان با تأکید بر منابع اسلامی»

اطلاعیه دفاع با موضوع نقش والدین در هویت یابی و تربیت جنسی فرزندان با تأکید بر منابع اسلامی پنجشنبه30آبان ساعت10

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «نقش والدین در هویت‌یابی و تربیت جنسی فرزندان با تأکید بر منابع اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تعلیم و تربیت با موضوع «نقش والدین در هویت‌یابی و تربیت جنسی فرزندان با تأکید بر منابع اسلامی» و ارائه خانم فاطمه رضادوست برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین مهدیزاده، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا قائمی مقدم داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز پنجشنبه 30 آبان ساعت 10 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.