یاور هم‌‌وطنان عزیزمان در شهرهای سیل‌زده باشیم

«پویش مهربانی» در جامعه‌الزهرا(س) تا 29 فروردین تمدید شد

پویش-اسلاید-شو

«پویش مهربانی» در جامعه‌الزهرا(س) جهت کمک به آسیب دیدگان مناطق سیل زده ایران تا 29 فروردین تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در راستای ابراز همدردی با آسیب‌دیدگان مناطق سیل زده، ستاد کمک به سیل‌زدگان مستقر در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام تشکیل شد.

به همت این ستاد، پویش مهربانی در این مؤسسه علمی حوزوی آغاز شده است و اساتید، طلاب، کارمندان و اعضای خانواده جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌توانند کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را تا تاریخ 29 فروردین به واحد مستقر در صحن جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روبروی آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام تحویل دهند.

همچنین افراد می‌توانند کمک‌های نقدی و خداپسندانه خود را به شماره حساب 5223043000 و یا شماره کارت 6104337526068026 نزد بانک ملت به نام جامعه‌الزهرا علیهاالسلام واریز کنند.

پویش مهربانی