پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به تولیت جدید آستان قدس رضوی

حجت الاسلام و المسلمین مروی

حجت الاسلام والمسلمین مدنی در پیام تبریک به تولیت جدید آستان قدس رضوی برای همکاری جامعه الزهرا علیهاالسلام با آن آستان مقدس اعلام آمادگی کرد.

برادر بزرگوار حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ احمد مروی(دامت برکاته)

خدمت‌گزاری در آستان ملک عالم آل محمد، امام رئوف، حضرت ثامن الائمه، علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثنا برترین و ارجمندترین افتخارات است از این رو انتصاب جنابعالی را از سوی رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) به «تولیت آستان قدس رضوی» که بیانگر حسن اعتماد معظم له به جنابعالی می‌باشد صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم.

امید است در ظلّ توجهات حضرت ثامن الحجج(علیه السلام) با مدیریت عالمانه و هوشمندانه حضرتعالی، شاهد تحولی مهم در آن آستان مقدس باشیم.

موفقیت روز افزون جنابعالی را در این جایگاه ارجمند و این مسئولیت خطیر از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.

بدیهی است جامعه الزهرا(س) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع با همه ظرفیت خود در عرصه‌های مرتبط با بانوان همچون گذشته در خدمت اهداف بلند آن آستان مقدس خواهد بود.

سیدمحمود مدنی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام