نشست «مسئله چیست؟حجاب یا عفاف؟» برگزار می‌شود

نشست مسئله چیست حجاب و عفاف

سومین نشست «مسئله چیست؟حجاب یا عفاف؟» سلسله همایش‌های ملی الگوی زندگی عفیفانه با رویکرد اسلامی به همت معاونت پژوهش جامعه‌الزهراعلیها‌السلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سومین نشست از سلسله همایش‌های ملی الگوی زندگی عفیفانه با رویکرد اسلامی ویژه طلاب و دانشجویان خواهر در شهر قم، تحت عنوان «مسئله چیست؟حجاب یا عفاف؟» از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهراعلیها‌السلام برگزار می‌شود.

این نشست، سومین نشست از سلسله‌همایش‌های الگوی زندگی عفیفانه با رویکرد اسلامی است که به همت بنیاد پژوهش‌های اسلامی و با مشارکت نهادهای دانشگاهی و حوزوی به ویژه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

سخنرانان این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سالاری فر و سرکار خانم دکتر زهرا امین‌امجد هستند و دبیر علمی نشست را خانم سمیه حاج‌اسماعیلی به عهده دارد.

این نشست علمی، روز چهارشنبه 8 اسفند ماه ساعت 10 الی 12 برگزار می‌شود، همچنین مکان برگزاری این نشست جامعه‌الزهرا علیها‌السلام- پژوهشگاه حضرت معصومه علیها‌السلام طبقه سوم، سالن نشست‌ها است.