درخشش طلاب جامعه‌الزهرا(س) در پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم

جشنواره علامه حلی

در پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم، 12 بانوی طلبه حائز رتبه‌های اول، دوم، سوم و شایسته تقدیر شدند که 6 نفر این پژوهشگران، طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بودند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم که روز پنجشنبه ۱۱ بهمن در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، درخشیدند.

آیین اختتامیه و مراسم تجلیل از برگزیدگان پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم با حضور آیت الله مروی عضو شورای عالی حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهجت پور مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران و جمعی از اساتید، فضلا و پژوهشگران حوزه در مرکز حوزه علمیه خواهران در قم برگزار شد.

یک هزار و 881 اثر در قالب کتاب، پایان نامه، تحقیق پایانی و مقاله به دبیرخانه پنجمین جشنواره علامه حلی حوزه علمیه قم ارسال شده بود که از میان آثار ارسالی ۸۵ اثر منتخب شدند.

طلاب برادر دارای ۴۵ اثر برگزیده و ۲۸ اثر شایسته تقدیر و بانوان طلبه دارای ۸ اثر برگزیده و ۴ اثر شایسته تقدیر بودند.

از میان 12 بانوی برگزیده، 6 نفر از بانوان طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حائز رتبه های برتر شدند.

خانم فاطمه آیتی غفاری، فارغ التحصیل سطح سه با ارائه مقاله «بررسی میزان انطباق سبک زندگی زنان معلم شهر قزوین با سبک زندگی اسلامی» در رشته علوم انسانی رتبه دوم را کسب کرد.

خانم مهسا اسدبیگی دانش پژوه سطح سه با ارائه مقاله «وضعیت علوم انسانی غیر اسلامی» در رشته تاریخ و مطالعات حائز رتبه سوم شد.

خانم فهیمه نعمت زاده فارغ التحصیل سطح سه تفسیر و علوم قرآنی با ارائه مقاله «بررسی ارتباط صدر آیات با اسما و صفات پایان آیات از منظر علامه طباطبایی» به رتبه سوم دست یافت.

خانم فاطمه باشتنی فارغ التحصیل سطح سه با ارائه مقاله «بررسی رابطه صدق الهی با جواز خلف وعید» در رشته کلام اسلامی نیز برگزیده رتبه سوم این جشنواره شد.

خانم زینب صفاکوشکی دانش پژوه سطح سه در رشته فلسفه اسلامی مقاله ای تحت عنوان «بازنمایی پیوندهای دوسویه تحقق علم دینی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت» ارائه کرد که شایسته تقدیر شد.

همچنین خانم فهیمه متقی فر فارغ التحصیل سطح سه تفسیر و علوم قرآنی با ارائه مقاله «بررسی تطبیقی نظریه توسل بین المنار و المیزان» به عنوان شایسته تقدیر دست یافت.

گفتنی است جشنواره علامه حلی ابتدا مرحله استانی آن برگزار و آثار منتخب جشنواره های برای رقابت کشوری به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال می‌شود.

مراسم پایانی جشنواره کشور علامه حلی ۱۶ اسفندماه با سخنرانی حضرت آیت‌الله سبحانی از مراجع تقلید در قم برگزار خواهد شد.