از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار شد:

سومین دوره معرفت‌افزایی و مهارتی ویژه کارشناسان تربیتی جامعه‌الزهرا(س)

دوره معرفت افزایی ویژه کارشناسان تربیتی

سومین دوره معرفت‌افزایی و مهارتی ویژه کارشناسان تربیتی مدارس علمیه و خوابگاه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سومین دوره کارگاه تخصصی معرفت‌افزایی و مهارتی ویژه کارشناسان تربیتی مدارس علمیه و خوابگاه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این دوره کارگاهی که به مدت سه روز تشکیل شد، خانم دکترملک شاهی به تبیین مهارت‌های روان‌شناختی پرداخت.

استاد حوزه در این دوره بر لزوم برخورد حرفه‌ای و افزایش سطح علمی و مهارتی در حیطه شغلی تأکید کرد و توصیه کرد که به عنوان یک مهارت جدی حرفه‌ای از دخالت در اموری که در حیطه شرح وظایف و تخصص کاری نیست پرهیز شود.

در این دوره که با استقبال کارشناسان تربیتی روبه‌رو بود مباحثی چون آموزش عوامل، شیوه‌ها و مهارت‌های پایه‌ای فرآیند ارتباط موثر و مهارت‌های آسیب‌شناسی به صورت عملی و کارگاهی در کلاس اجرا شد.

هدف از برگزاری این دوره کارگاهی، معرفت افزایی کارشناسان و آشنایی با مبانی تربیتی و کارآمدسازی مهارتی درعرصه تربیتی بود.

در این کارگاه سه روزه بعضی از معاونان آموزشی نیز حضور داشتند، در پایان دوره، کارشناسان تربیتی ضمن قدردانی از زحمات دکتر ملک‌شاهی خواستار ادامه دوره و برگزاری مرحله تخصصی آن شدند.