برگزاری نشست بصیرت‌افزایی آنلاین ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(س)

نشست بصیرت افزایی آنلاین

نشست بصیرت‌افزایی با موضوع «بررسی تطبیقی نظریه ولایت فقیه با نظریه های رقیب» به صورت آنلاین ویژه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، به مناسبت گرامیداشت دهه بصیرت، نشست بصیرت افزایی با موضوع «بررسی تطبیقی نظریه ولایت فقیه با نظریه های رقیب» از سوی اداره کل امور فرهنگی و با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست که به صورت آنلاین است، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیزاده موسوی به تبیین این موضوع می پردازد.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به لینک http://adobe.vujz.ir/r5k9xmli5zd و وارد کردن شماره تحصیلی جهت شرکت در این نشست مجازی اقدام کنند.

طلاب مجازی نیز جهت شرکت در این نشست می‌توانند به خبرهای سامانه مجازی مراجعه و ثبت نام کنند.

این نشست روز شنبه 15 دی ساعت 10 تا 12 به صورت آنلاین برگزار می‌شود.