به گزارش روابط عمومی و بینالملل، نشست علمی «پیشگیری و درمان کبد چرب» از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده برگزار شد.
در این نشست، جناب آقای حقویسی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان قم به معرفی بیماری کبد چرب پرداخت و بر لزوم افزایش آگاهی نسبت به پیشگیری از آن تصریح کرد.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان قم به چهار گروه اصلی در هرم و جدول مواد غذایی اعم از شیر و لبنیات، نان و غلات، پروتئینها و گروه سبزی و میوه اشاره کرد و به تبیین ارزش غذایی انواع لبنیات و تأثیر آن بر درمان کبد چرب پرداخت.
حق ویسی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مدظله العالی پیرامون سبک زندگی اسلامی-ایرانی و آیات و روایات مرتبط با این موضوع، گفت: انواع پروتئینهای گیاهی و جانوری اعم از حبوبات، مغزدانهها، گوشتها و تخم مرغ با ارائه دستور مصرف برای بیماران مبتلا به کبد چرب توصیه میشود.
وی به بررسی راههای درمان و جلوگیری از پیشرفت این بیماری اشاره کرد و افزود: برای پیشگیری از این بیماری دو راهکار پیاده روی روزانه و منظم و همچنین کاهش مصرف روغن، نمک و شکر توصیه میشود.
نظرات