به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی است....

همپای قافله 10

کاروان زیارتی همپای قافله که برای پیاده روی اربعین و زیارت عتبات عالیات عازم عراق شده بودند صبح امروز به قم رسید.

به گزارش روابط عمومی، کاروان همپای قافله ۶ پس از ۱۰ روزحضور در سفر زیارتی اربعین حسینی وارد ایران شد.

این کاروان با بیش از ۴۰۰ بانوی طلبه ایرانی و بین‌الملل، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ابتدای سفر به حرم مطهر امیرالمؤمنین علی علیه السلام در نجف اشرف و حرم مطهر امامین جوادین علیهما السلام در کاظمین مشرف شدند و پس از آن پیاده روی اربعین را به مقصد کربلا آغاز کردند.

اعضای کاروان همپای قافله پس از سه روز پیاده روی با پاهای مجروح و دل‌های شکسته همزمان با شب زیارتی حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام وارد کربلای معلی شدند.

قرائت زیارت عاشورا، زیارت ناحیه مقدسه، دعای کمیل، دعای ندبه و زیارت اربعین، نشست صمیمی مدیر با اعضای کاروان و برپایی حلقه های معرفت از جمله برنامه‌های فرهنگی و معنوی طلاب و اساتید در کربلا بود.

در شامگاه اربعین زائران حسینی به صورت دسته جمعی به حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام مشرف شدند و با آل الله وداع کردند.

این کاروان روز گذشته پس از ورود به ایران، نماز مغرب و عشاء را در مسجد جامع خرمشهر اقامه کردند و سرانجام روز دوشنبه ۲۸ شهریور وارد قم و جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها شدند.