نقد و بررسی «لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت»

لایحه امنیت زنان در برابر خشونت - Copy

نقد و بررسی «لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» با حضور استاد قاسم پور در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نقد و بررسی «لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت» از سوی گروه علمی مطالعات اسلامی زنان و با همکاری و مشارکت انجمن علمی پژوهشی مطالعات زن و خانواده معاونت پژوهش در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این نشست، سرکار خانم دکتر فاطمه قاسم پور، رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده تهران به سخنرانی و نقد این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز پنجشنبه 24 آبان ماه ساعت 10 تا 12 در سالن جلسات طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.

«لايحه تأمين امنيت زنان در برابر خشونت» سال گذشته از سوی دولت جهت تصویب به مجلس ارائه شد و هم اکنون در معاونت حقوقی قوه قضائیه در حال بررسی است.