همزمان با مراسم گرامیداشت هفته پژوهش؛

آیین رونمایی از کتب منتشر شده معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) برگزار شد

رونمایی از کتاب 3

پنج کتاب پژوهشی منتشر شده از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی رونمایی شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آیین رونمایی از کتب منتشر شده از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام روز یکشنبه همزمان با مراسم بزرگداشت هفته پژوهش در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام، خانم حقانی معاون پژوهش، حجت‌الاسلام‌والمسلمین یوسفیان رئیس اداره نظارت و بازرسی و آقای محجوبی معاون اداری مالی جامعه الزهرا علیهاالسلام در این مراسم حضور داشتند.

در این مراسم، پنج کتاب پژوهشی با عناوین «عقل و ایمان از دیدگاه غزالی و ملاصدرا» نوشته خانم ملیحه محمودی بیات، «بیان نوین احکام بانوان» به همت گروه علمی آموزشی تبلیغ، «کلی و جزئی در منطق و فلسفه سینوی» به قلم خانم فرح رامین، «نمی از یمی (اندیشه ورزی در معارف مهدویت)» به همت جمعی از پژوهشگران و ویرایش توسط جناب آقای دکتر ابراهیم علیپور و کتاب «ارمغان اربعین» نوشته حجت‌الاسلام والمسلمین جواد محدثی رونمایی شدند.