همایش «حزب الله زنده است» در قم برگزار می‌شود

حزب الله زنده است

در آستانه چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله دبیرکل فقید حزب الله لبنان، همایش «حزب الله زنده است» در قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همایش حزب الله زنده است توسط دفتر تبلیغات اسلامی روز دوشنبه 7 آبان 1403 ساعت 8:30 در سالن همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

این همایش با سخنرانی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی و یکی از اساتید دانشگاه لبنان برگزار می‌شود. سخنرانی خانواده شهیدان زاهدی و نیلفروشان و نکوداشت آنان از دیگر برنامه‌های این همایش است.

نمایشگاه غزه در حاشیه همایش برگزار می‌شود، همچنین برخی محصولات دفتر تبلیغات اسلامی مرتبط با حوزه مقاومت و جهاد اسلامی به نمایش گذاشته می‌شود.

کتاب مقاومت اسلامی از نگاه قرآن و بر اساس دیدگاه‌های مقام معظم رهبری و بورس تحصیلی و دانشجویی شهید نصرالله در مقاطع ارشد و دکتری دانشگاه باقرالعلوم نیز در این همایش رونمایی می‌شود.