فراخوان ثبت نام در پویش مجری‌گری

ثبت نام در پویش مجری گری

فراخوان ثبت نام در پویش مجری‌گری از سوی اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فاطمه حیدری در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به فراخوان ثبت نام در پویش مجری گری، عنوان کرد: اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از علاقه‌مندان به حوزه اجرا در فضای مجازی، جهت تولید محتوای معارفی دعوت به همکاری می‌کند.

مدیر کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: ضبط تیزر، خوانش نریشن، اجرای مصاحبه در برنامه‌های استودیویی روابط عمومی و حضور به عنوان مجری کارشناس در برنامه‌های معارفی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای فضای مجازی از جمله فعالیت‌های این پویش رسانه ای است.

حیدری یادآور شد: علاقه مندان به فعالیت در این عرصه، متن ارائه شده را به عنوان مجری برنامه خوانده و از خود فیلم بگیرند، سپس فیلم ضبط شده را به شناسه کاربری @mogrekarshenas در پیام رسان ایتا ارسال کنند.

متن اجرا به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

بحث کنشگری بانوان طلبه از جمله موضوعات مهمی هست که در برنامه‌های مختلف به اون پرداخته شده.

موضوعی که امروز می‌خوایم مورد بررسی قرار بدیم، بایسته‌های حضور بانوان در برنامه‌های رادیو و تلویزیون هست.

امروز یک میهمان ویژه داریم.

من میزبان استاد محترم سرکار خانم دکتر برقعی هستم و قرار هست بایسته‌های حضور بانوان و کنشگری بانوان در رسانه رو از زبان مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بشنویم.

از شما دعوت می‌کنم برنامه امروز ما رو تا پایان مشاهده بفرمایید».

نکات قابل توجه: حتما گوشی را به صورت افقی بگیرید و صدای فیلم واضح باشد. در صورت امکان، صدای خود را به صورت مجزا ضبط کرده و همراه با فیلم ارسال کنید.