حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مدرسه المهدیه بانکوک

سخنرانی خانم برقعی درمدرسه المهدیه بانکوک

مدیر و هیئت اعزامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از مدرسه المهدیه بانکوک بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهره برقعی و هیئت اعزامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از مدرسه المهدیه بانکوک بازدید کردند.

در حاشیه بازدید از این مدرسه، نشست طلاب با حضور سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در نشست طلاب که به افتخار حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بر اهمیت علم آموزی تصریح کرد و درباره زی طلبگی و مجاهدت های طلبه ها در مسیر تحصیل و تهذیب نفس به بیان توضیحاتی پرداخت.

در ابتدای این نشست، آقای صدرالساداتی مدیر نمایندگی جامعه المصطفی به معرفی مرکز پرداخت و در ادامه سرکار خانم ساکی تی شا مدیر حوزه المهدیه خواهران بانکوک درباره فعالیت‌های مدرسه توضیحاتی ارائه داد.

در این برنامه، آیاتی از قرآن کریم توسط طلاب به صورت گروهی و دسته جمعی قرائت شد و در انتهای این نشست، هیئت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از مدرسه المهدیه بازدید به عمل آوردند.