اعلام فراخوان ثبت نام طلاب در دوره های عمومی و تخصصی تبليغ

دوره مهارت های عمومی شمیم-403-Recovered

ثبت نام دوره‌های عمومی و تخصصی تبلیغ در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴04-۱۴۰3 آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ، فراخوان ثبت نام دوره‌های عمومی و تخصصی تبلیغ در نیمسال اول سال ۱۴04-۱۴۰3 را اعلام کرد.

بر این اساس در بخش عمومی، دوره‌های مهارت مدح و رثا، مهارت سخنوری، مهارت كلاسداری، مهارتهای ارتباطی، مهارت بيان احكام و مهارت پاسخگویی برگزار می‌شود.

ثبت نام در دوره‌های عمومی تا 31 شهريورماه ادامه دارد و کلاس‌های آن از نیمه دوم مهرماه آغاز می‌شود.

همچنین دوره های تخصصي تبلیغ شامل تربيت مبلغ امامت، تربيت مبلغ دانش آموزي، تربيت مبلغ مهدويت، تربيت مبلغ فرقه شناسي، تربيت مبلغ زن و خانواده، تربيت مبلغ زباندان، تربيت مبلغ زبان اشاره و آشنايي با عرفان هاي نوظهور است.

دوره‌های تخصصی به صورت آنلاين، آفلاين و حضوری برگزار می‌شود و طلاب سطح ۲، ۳ و مبلغان سراسر كشور می‌توانند در این دوره‌ها ثبت نام کنند.

گفتنی است، علاقه‌مندان می توانند جهت اطلاع از نحوه ثبت نام به کانال مبلغان شمیم در پیام رسان ایتا به نشانی https://eitaa.com/joinchat/۱۶۴۵۶۰۹۱۰C۶۴۱۲۹۳۳۸۹e مراجعه کنند.

شایان ذکر است؛ شرکت در این دوره ها، زمینه تشکیل پرونده تبلیغی در اداره مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را برای بانوان طلبه فراهم می‌آورد.