آستان مقدس امام حسین (ع) برگزار می‌کند:

هجدهمین جشنواره بین المللی «ربیع الشهادة»

جشنواره ربیع الشهاده

هجدهمین جشنواره بین المللی ربیع الشهادة  «کنفرانس امام حسین علیه‌السلام میراث دار انبیا و از تبار اوصیا» از سوی آستان مقدس امام حسین علیه‌السلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، هجدهمین جشنواره بین المللی ربیع الشهادة  «کنفرانس امام حسین علیه‌السلام میراث دار انبیا و از تبار اوصیا» به همت آستان مقدس امام حسین علیه‌السلام برگزار می‌شود.

اهداف برگزاری این جشنواره شامل تبیین حقیقت و ابعاد وراثت الهی، اثبات وراثت الهی، اثبات گسترش و تداوم خط الهی، اثبات اینکه نهضت حسینی یکی از حلقه‌های رسالت الهی است، تبیین رابطه بین امام حسین علیه‌السلام و پیامبران و اعتباربخشی متن زیارت وارث هستند.

این جشنواره در 11 محور اصلی شامل زیارت وارث، شخصیت امام حسین علیه‌السلام در زیارت وارث، وراثت عام،  وراثت خاص، نهضت امام حسین ع در زیارت وارث، ابعاد کلامی موجود در زیارت وارث، فروع دین از دیدگاه زیارت وارث، مفاهیم تاریخی در زیارت وارث، آثار و فوائد زیارت وارث، مفاهیم مشابه زیارت وارث در دیگر زیارات و مفاهیم معرفتی و شناختی موجد در کلمات زیارت وارث فراخوان مقاله داده است.

ارسال مقالات همراه با چکیده  و «c.v» نویسنده آن‌ها، به زبان عربی، یا فارسی، یا انگلیسی، به صورت فایل word و pdf از طریق پست الکترونیکی rabee.conf@warithanbia.com و یا برنامه واتساپ و تلگرام به شماره 09647850314150 امکان پذیر است.

آخرین مهلت ارسال مقالات جهت شرکت در کنفرانس: 9 آبان ماه 1403 است.

نویسندگان مقالات پذیرفته شده نهایتا تا تاریخ 10 دی 1403 مورد اطلاع رسانی قرار خواهند گرفت.

کنفرانس روز 3شعبان 1446 ه.ق مصادف با 14 بهمن ماه 1403 ه.ش در کربلای معلی، صحن مطهر حرم امام حسین علیه‌السلام برگزار می‌شود.

نکته: هزینه سفر و اقامت در کربلا برای نویسندگانی که مقالات ایشان حائز رتبه می‌شود، رایگان است.

جشنواره بین المللی ربیع الشهاده (اهداف و محورها)

فرم تماس