کنفرانس بین المللی «شبکه سازی گفتمان فاطمی در کشورهای اسلامی» برگزار می‌شود

پوستر گفتمان فاطمی (2)

مهلت ارسال مقالات به کنفرانس بین المللی «شبکه سازی گفتمان فاطمی در کشورهای اسلامی» تا 20 آبان 1403 تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، کنفرانس بین المللی شبکه سازی گفتمان فاطمی در کشورهای اسلامی از سوی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار می‌شود.

دستیابی به تمدن نوین اسلامی اشاعه سیره حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها و شناخت شدن و شناساندن شخصیت آن حضرت هدفی است که از طریق ایجاد گفتمانی واحد به صورت شبکه‌وار در تمام کشورهای اسلامی شکل می‌گیرد.

دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه حکیم سبزواری به دنبال ایجاد این حرکت واحد همایشی با عنوان اولین کنفرانس بین المللی شبکه سازی گفتمان فاطمی در کشورهای اسلامی را با حضور استادان، دانشجویان و پژوهشگرانی از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی از داخل و خارج کشور در تاریخ ۲۵ آذر ۱۴۰۳ در دست اجرا دارد.

این کنفرانس در سه محور اصلی شبکه سازی گفتمان فاطمی در عرصه مقاومت شبکه سازی گفتمان فاطمی در عرصه زن و خانواده و شبکه سازی گفتمان فاطمی در عرصه مشارکت اعلام فراخوان داده است.

محورهای فرعی همایش:

1-شبکه سازی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در عرصه مقاومت

الف-تجلی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در شهدای زن حوزه مقاومت

ب-تصویر زن در سینمای مقاومت با محوریت الگوی فاطمی سلام‌الله‌علیها

ج- شبکه سازی در نقش زنان  در کشورهای محور مقاومت

د-حضرت زینب سلام‌الله‌علیها و مدل الگوپذیری او از گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در عرصه مقاومت

2- شبکه سازی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در عرصه زن و خانواده

الف-نحوه شبکه سازی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها درایفای  نقش مادری زنان

ب-نحوه شبکه سازی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در ایفای نقش همسری

ج-مولفه های رفتاری زن تراز در عینیت بخشی به هویت همسری و رسالت مادری با تاثیر پذیری از الگوی فاطمی سلام‌الله‌علیها

د-نحوه شبکه سازی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در عرصه حجاب و عفاف

3- شبکه سازی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در عرصه مشارکت

الف-گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در عرصه مشارکت سیاسی

ب-تاثیر گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در مشارکت اقتصادی زنان در خانواده

ج- تاثیر گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها بر الگوی اشتغالی زنان در فعالیتهای اجتماعی

ت- تاثیر گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها بر مشارکت زنان در تحقق تمدن نوین اسلامی

پ- نقش زنان دانشمند و متفکر در علوم مختف در شبکه سازی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها

د- شبکه سازی گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در منظومه فکری امام خمینی(رحمه الله علیه) و امام خامنه ای (دام ظله)

و-تاثیر پذیری گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها در جانشین پروری و کادرسازی در چشم انداز حکمرانی دینی

ه-تاثیر گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها بر مطالعات فرهنگی در حوزه زنان

ی-تاثیر گفتمان فاطمی سلام‌الله‌علیها بر ورزش بانوان

مهلت ارسال مقالات تا ۲۰ آبان است، علاقه مندان می‌توانند مقالات خود را از طریق سایت https://fatimidiscourse.hsu.ac.ir/fa/ ارسال کنند.