انتشار دومین شماره نشریه دو زبانه مطالعات دینی

مطالعات دینی

نشریه دو زبانه مطالعات دینی (Religious studies) به همت معاونت پژوهش با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیر حضوری منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین دو فصلنامه علمي دوزبانه مطالعات دینی (Religious Studies)  به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری منتشر شد.

در این شماره 5 مقاله منتشر شده که دو مقاله به زبان انگیسی و سه مقاله به زبان فارسی به شرح زیر است:

The Role of Simple Living in Cultural and Political Resistance: An Academic Investigation/Ali Kalani tehrani, Roya Rezaei, Fatemeh Shahriyarpur, Huriyeh Movahed zadeh

Ensuring the Economic Stability of Women in an Islamic Family: Quranic and Narrative Approaches / Zahra Zairi, Masoumeh Vesaghati Jamil, Maryam al-Sadat Mosavi

1. خانواده و ارزش فرزندان(1)/ فرشته زارعی، اشرف هاشمی
  2. جایگاه زن در احکام اسلام و قوانین جدید اسلامی/ سیده معصومه فقیه
  3. دختران کربلا: تصویر زنان در فرهنگ رایج شیعه در ایران/ زهرا خوش کنار، اشرف هاشمی

نشریه دو زبانه مطالعات دینی (Religious studies)  به صاحب امتیازی جامعه الزهرا علیهاالسلام، مدیر مسئولی صدیقه شاکری و سردبیری اشرف سادات هاشمی منتشر می شود.