در حاشیه مراسم افتتاحیه «راه روشن 3»

حال و هوای والدین و داوطلبان پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

مراسم خداحافظی

اردوی کوتاه مدت «راه روشن 3» با حضور بیش از 230 داوطلب پذیرش طلاب خوابگاهی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به مدت سه روز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اردوی کوتاه مدت «راه روشن 3» با حضور بیش از 230 داوطلب پذیرش طلاب خوابگاهی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در حال برگزاری است و مراسم افتتاحیه با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و والدین و خانواده‌های داوطلبانه در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

پس از مراسم افتتاحیه، داوطلبان با خانواده های خود خداحافظی کردند تا به مدت سه روز در برنامه های متنوع «راه روشن» شامل برنامه‌های آموزشی با موضوعات آموزش حل مسئله، شناخت مسئله، بوم ایده پردازی، بارش فکری و غیره، برنامه‌های مختلف فرهنگی، تربیتی، تبلیغی و غیره حضور یابند.

اردوی کوتاه مدت «راه روشن 3» تا روز دوشنبه 8 مرداد ادامه دارد و مراسم اختتامیه عصر آن روز برگزار خواهد شد.