معاونت آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام کرد:

تقویم آموزشی نیمسال اول تحصیلی 1404 - 1403

6487e506c2b6f

تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی 1404 - 1403 دوره تمهیدیه، سطح 2، 3 و 4 ویژه طلاب ایرانی و غیرایرانی حضوری و غیرحضوری و مجازی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، تقویم آموزشی نیمسال اول مدارس علمیه و مراکز تخصصی طلاب ایرانی و غیرایرانی در دو بخش حضوری و غیرحضوری و مجازی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی 1404 - 1403 از سوی معاونت آموزش و تربیت جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

بر اساس این تقویم آموزشی، کلاس‌های نیمسال اول سال تحصیلی 1404 - 1403 در همه سطوح تحصیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از روز شنبه 24 شهریور آغاز می‌شود.

انتخاب واحد طلاب نیز در سطوح مختلف تحصیلی در نیمه دوم شهریور انجام خواهد شد که طلاب می‌توانند به تقویم آموزشی مراجعه کنند.

طلاب جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها تقویم آموزشی ترم تحصیلی آینده را از اینجا دریافت کنند.