مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا(س) برگزار می‌کند:

دروس کارگاهی ویژه طلاب مجازی گرایش تعلیم و تربیت

مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی

بیش از 200 طلبه سطح دو و سه غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دروس کارگاهی گرایش تعلیم و تربیت شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی، مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حال برگزاری سه درس کارگاهی ویژه طلاب گرایش تعلیم و تربیت است.
در این دروس کارگاهی که به مدت 10 روز به صورت حضوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود، 120 طلبه سطح عمومی و 84 طلبه تحصیلات تکمیلی از سراسر کشور حضور دارند.
این دوره آموزشی طبق سرفصل‌های آموزشی در 2 نوبت صبح و عصر- دروس مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، مهارتهای زندگی و اصول و فنون مشاوره و راهنمایی برگزار می‌شود.
همچنین در این دوره، برنامه‌های فرهنگی از جمله اردوهای زیارتی حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها و مسجد مقدس جمکران، نشست‌های اخلاقی، نشست با مسئولان آموزش و غیره برنامه ریزی شده است.