جلسه هم اندیشی مدیر و مسئولان جامعه‌الزهرا(س) با رئیس شورای فرهنگی اجتماعی خانواده و زنان

فرهمندپور

جلسه هم اندیشی مدیر و مسئولان جامعه‌الزهرا(س) با رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه هم اندیشی مدیر و مسئولان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با خانم دکتر فهمیه فرهمندپور رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه، سرکار خانم دکتر سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هر یک از مسئولان حاضر در جلسه به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

دکتر فرهمندپور نیز در این جلسه، برنامه‌های کلان شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان را تشریح کرد و زمینه‌های همکاری این شورا با جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را مورد بررسی قرار داد.

در ادامه این جلسه، ظرفیت‌های مشترک در کادرسازی و استفاده از ظرفیت‌های طلاب جهت فعالیت در برنامه‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت تا زمینه‌های همکاری گسترده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان فراهم شود.